Close
4709RC, Nispen Essenseweg 90

Acryl nagels

wat is het?

Acrylnagels zijn kunstnagels die bestaan uit, je raadt het al, acryl. Zo’n bolletje vloeibaar acryl wordt in de salon over je eigen nagel aangebracht en geboetseerd in de vorm waarin jij de nagel wil hebben. Je kunt middels acrylnagels je nagels verlengen, maar dus ook een andere vorm geven.

Het verhaal gaat dat Fred Slack, een tandarts, in 1954 een nagel brak tijdens het werken en die besloot te maken met tandheelkundige acryl en de acrylnagels zo waren geboren, ha!

Waar worden acrylnagels van gemaakt?

Acryl ontstaat door een poeder (polymeer) te mengen met een vloeistof (monomeer). Wanneer het acryl aangebracht wordt op de nagel en de gewenste lengte en vorm heeft, zal het uitharden. Niet veel later heb je een zeer stevige en krasbestendige kunstnagel. Ze zijn dan ook minder buigzaam en flexibel dan gelnagels, dus steviger.

Acrylnagels kunnen tot wel vier à vijf weken blijven zitten en hechten zich zeer goed aan het nageloppervlak, waardoor ze het best blijven zitten van alle kunstnagels.

Hoe worden acrylnagels aangebracht?

Je nagels worden eerst goed gereinigd en ontvet. Hierna wordt de acryl aangebracht in de vorm en lengte die jij wenst. Wil je langere nagels? Dan wordt er onder de acryl eerst een sjabloon of zogenoemde ’tip’ aangebracht, om de juiste verlenging te krijgen. Na het aanbrengen van de acryl, kan er een gel lak (kleur) bovenop, of nail art.

The sky is the limit

Plan jouw afspraak

Prices

Nieuwe set acrylnagels
from
35 .00
Opvullen acrylnagels
from
30 .00
Babyboom / french manicure
from
5 .00 extra
Verwijderen acrylnagels
from
10 .00

Create Your
style

Maak een afspraak
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme