Close
4709RC, Nispen Essenseweg 90

Cavitatie behandeling

Plaatselijk afvallen in combinatie met huidverstrakking

Cavitatie behandeling: plaatselijk afvallen. Ben je te zwaar en kom je maar niet aan afslanken toe? Heb je een dieet gevolgd en kom je maar niet van je iets te dikke buikje af? Wil jij straks in je jurkje passen maar zijn je benen te zwaar ? Tegenwoordig hoeft dat geen probleem meer te zijn. “Liposuctie zonder naalden” wordt het genoemd: Cavitatie behandeling. Door middel van ultrasone golven kun je bepalen waar je pijnloos wilt afvallen en centimeters kwijt wilt raken.

WERKING VAN DE CAVITATIE BEHANDELING

Door bijvoorbeeld te weinig beweging of langdurige opslag van vet, raakt het vet in de vetcellen verhard. De deurtjes van de vetcellen raken verkleefd, waardoor het vet niet meer uit de vetcel kan. Diëten of sporten geeft geen verbetering. De radiogolven uit het cavitatieapparaat zorgen ervoor dat de kleine vetdeeltjes langs elkaar worden heen bewogen, hierdoor wordt het vet weer zacht en vloeibaar, en worden de deurtjes geopend van de vetcellen, waardoor het vet op natuurlijke wijze kan worden afgevoerd via ons spijsvertserings- en lymfesysteem.

HOE VERLOOPT EEN CAVITATIE BEHANDELING?

Afhankelijk van de aard van het probleem zullen wij je een behandelkuur of behandeling adviseren. Wij zijn speciaal opgeleid om te kunnen werken met de lipo-cavitatieapparatuur en kunnen je deskundig adviseren. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de klachten en de doelen die je voor jezelf stelt. Het gemiddelde ligt rond de 5 à 7 behandelingen, maar het eerste zichtbare resultaat is vaak al na enkele behandelingen merkbaar. De frequentie is doorgaans één behandeling per week.

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kun je denken aan de volgende zones:

De lovehandles
Buikgebied
Billen
Randje onder de bh
Binnenkant dijen
Knieën
Achter- of bovenkant armen
Onderkin

Vanaf nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos en vergen geen herstelperiode. Met deze veilige techniek kan de omvang van je buik, billen, benen na 6 behandelingen al met 12 – 15 centimeter zijn afgenomen! Bepaal nu zelf hoeveel centimeters je kwijt wilt raken op elke plek van je lijf. Ook de kin/kaaklijn, bovenarmen en de bekende “BH bandjes” kunnen worden verminderd als je vindt dat daar te veel vet zit. Voor 22 euro per behandeling kun je weer trots zijn op je silhouet of kaaklijn.  Voor zowel mannen als vrouwen is dit een veilige en ideale manier om plaatselijk af te vallen! Heb je andere probleemzones? Vraag naar de mogelijkheden.

TIJDENS DE BEHANDELING

De te behandelen zone(s) worden op het lichaam afgetekend en met speciale gel ingesmeerd ter geleiding van de ultrasone golven. Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. Je voelt geen pijn tijdens de behandeling. Een behandeling duurt in totaal 30 minuten (per zone), die u één keer per week of twee weken ondergaat. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een cavitatiekuur bestaat in de meeste gevallen uit maximaal 6 behandelingen.

 NA DE BEHANDELING

Kunt u het beste minimaal 2 liter water drinken. Een halve citroen uitknijpen in 2 glazen water, 1 maal daags. Eventueel pure groene thee drinken, i.v.m. de afvoer van de afvalstoffen.

Prijs per behandeling

1 zone
from
22 .00
1 zone kuur (5 behandelingen)
from
100 .00

Afspraak cavitatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

    Style switcher RESET
    Body styles
    Color scheme