Close
4709RC, Nispen Essenseweg 90

One-by-One Wimperextensions

Hoe werkt het?

De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers gezet. Je eigen wimpers worden dus verlengd, dit geeft een natuurlijk effect. Normaal verliezen we zo’n één tot twee wimpers per dag, of je nu wel of geen wimperextensions draagt. Doordat er op elke wimper een wimperextension is gezet, ontstaan er niet gauw gaten in je wimpers. Wel merk je na ongeveer twee tot drie weken dat je wimpers minder vol zijn. Het is dan tijd om je wimpers weer bij te vullen. De wimpers blijven zo’n drie tot vier weken zitten. Dit verschilt per haargroeicyclus per persoon.

Tijdens het zetten van de wimperextensions lig je met je ogen gesloten. Een behandeling duurt ongeveer één uur tot anderhalf uur. Dit ligt een beetje aan hoeveel haartjes er worden geplaatst. Je merkt helemaal niets van het zetten van de wimperextensions. Het is belangrijk dat je je ogen gesloten houdt en stil blijft liggen omdat het zetten van de wimperextensions een secuur werkje is. Onder je ogen worden een soort stickers geplakt die ter bescherming dienen. Zo kunnen je wimpers niet vast gaan zitten aan de onderste wimpers.

Ook lenzen zijn geen probleem, je moet deze alleen even uitdoen tijdens de behandeling.

Kan je alles doen met wimperextensions?

Ja! Je kunt alles doen met wimperextensions zolang je ze maar goed schoonmaakt, dit is heel eenvoudig. Gebruik een speciale foam-cleaner (te verkrijgen in de salon) waarmee je je wimpers schoonmaakt. Daarnaast is het belangrijk dat je ze elke dag borstelt om losse wimpers te verwijderen en ze in model te brengen. Je kunt gewoon sporten, zwemmen, douchen… Dit heeft geen effect op het verliezen of conditie van je wimpers.

Plan jouw afspraak

Prices

Nieuwe set extensions
from
55 .00
Bijvullen week-2
from
25 .00
Bijvullen week-3
from
30 .00
Bijvullen week-4
from
37 .50
Bijvullen na 4 weken
from
55 .00
Verwijderen extensions
from
10 .00
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme